• Ви знаходитесь тут:

  • Відділ
  • Новини
  • Новорічні свята у Вовчківській школі

Новорічні свята у Вовчківській школі

2016-01-14

/Files/images/vovchkv/140116.jpgЗима... Новий рік... Веселі зимові канікули... Діти обожнюють Новий рік і це так природно, адже Дід Мороз приносить під ялинку найкращі подарунки.

29 грудня у Вовчківській школі відбулися новорічний ранок для учнів початкової школи та вечір для старшокласників. Напередодні свята привезли лісову красуню – ялинку. І одразу ж зала заповнилася ароматом свіжої хвої. А коли старшокласники причепурили ялинку, прикрасивши її іграшками, дощиком та гірляндами, вона перетворилася на справжнє новорічне диво. Учні – старшокласники з педагогом – організатором Г. І.Гасило підготували для дітей новорічну казку «Новорічні дива», у якій були Дід Мороз (Олексій Брик) із Снігуронькою (Яною Мухоїд П.) , Баба Яга (Мухоїд Яна М.),Чортик (Круковський Микола), гноми (Владислав Кулаківський та Даниїл Ткаченко ) які викрали і заховали Мальвіну. Казкові герої Буратіно, Карлосон (Боб Руслан), Добра та Зла фея (Залозна Тетяна та Бойчук Валентина) допомогли Діду Морозу Зняти чари і святкувати 2016 рік. Школярі з радістю приймали участь у в різних іграх, хороводах, співати пісні, розгадували казкові загадки. А закінчили свято словами привітання і побажання щастя, здоров'я і радості всім присутнім.

Новорічний вечір додав гарного настрою не тільки учасникам, а й усім присутнім.

Новорічна пригода, якою розпочався вечір, заінтригувала усіх своєю таємничістю і бурхливістю розгортання подій. Розпочався вечір веселим вторгненням Баби Яги( Тетяна Каленська), Кощія (Інна Косяк) та Лісовика (Сергія Муханова). Усіх присутніх урочисто вітали Дід Мороз і Снігуронька (Олексій Брик та Юлія Ткач). Чарівні ведучі свята Ірина Овсієнко та Аня Томченко намагалися гідно вести концертну програму. Учні 9-11 класів брали участь у цікавих розважальних конкурсах. Вишукані новорічні костюми, гарний настрій учасників і глядачів стали запорукою успіху.

Адміністрація школи, за підготовку у проведенні свят і новорічні подарунки для дітей, щиро вдячна народному депутату Я.Москаленку, депутату Київської обласної ради І.Ступаку, підприємству «Зелена хвиля» та приватним підприємцям І.Сімсон, Н.Хоменко. Ще раз дякуємо і бажаємо вам у Новому році здоров’я, взаєморозуміння, душевного спокою, успіхів, процвітання, щоб ваші добрі справи ще більш реалізовувалися у майбутньому.

Галина Гасило,

педагог-організатор

Кiлькiсть переглядiв: 197

Коментарi