Свято у столичному палаці

2016-01-06

Свято новорічної ялинки в Палаці дітей та юнацтва міста Києва пройшло п’ятого січня для п’ятдесяти дітей із Поліського району казково.

Усі дітлахи залишилися з найкращими враженнями від побаченого дійства.

Новорічне свято розпочалося іграми та хороводами з Дідом Морозом. Всі разом співали і танцювали, даруючи один одному гарний настрій.

Потім, у виставі «У пошуках Зими», головні герої, долаючи різноманітні перешкоди, вирушили на пошуки Зими, котра забула про новорічні свята. Небезпечні пригоди, нові друзі - ці всі події пробігають перед очима швидко і вражаюче, адже на сцені прекрасні танці та акробатичні виступи повітряних гімнастів.

Групу дітей із Поліського району із числа сиріт, багатодітних, малозабезпечених, чорнобильців, обдарованих вітали зі сцени палацу, представивши як довгожданих і найкращих гостей. Після свята для нашої групи був фуршет із чаєм, бутербродами і печивом. Усі діти отримали дуже гарні пакети солодощів.

Свято для дітей Поліського району організовано головою благодійного фонду «Наша Київщина» Л.М. Кіндратенко і головою наглядової ради С.В. Опанасенком. Батьки і вчителі щиро вдячні за прекрасні миті свята, яке подарували нам наші блодійники.

Наостанок Дід Мороз і Снігуронька зі сцени побажали маленьким гостям: «Зростайте здоровими та щасливими, добрими і вродливими, розумними та щирими на радість своїй родині» і запросили у Палац на наступну новорічну ялинку у 2017 році.

/Files/images/krasyatich/060116.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 162

Коментарi