Тиждень початкових класів

2016-02-02

Завданням початкової школи є розвиток пізнавальної активності школярів, формування у них допитливості, бажання пізнавати нове. Збільшення навчального навантаження на уроках примушує вчителя замислитись над тим, як підтримувати інтерес молодших школярів до навчання. Одним з ефективних способів є проведення предметних тижнів у початковій школі.

Із 25 по 29 січня у Вовчківському НВО було проведено тиждень початкових класів. Дмитренко Тетяна Валентинівна спланувала насичену та цікаву програму, де охоплювалися різні сторони діяльності учнів. Було проведено ряд конкурсних програм на різну тематику: весела ігротека, казки про інформатику, кросворди для розумників, конкурс «Допоможи птахам», інтелектуальні ігри та змагання між класами «Розумники та розумниці». Приймали участь три команди: «Світлофор», «Пішоходи», «Поїзд». Переможцями стали «Пішоходи». Учні 1-2 класу закріпили знання з математики, діти здійснили подорож у країну Мультляндію, де на них чекали казкові герої з різними завданнями. Учні 3-4 класів розгадували математичні ребуси та головоломки.

Заходи були цікавими, корисними і сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дітей. Всі учні були максимально задіяні під час цього тижня. Було дуже цікаво та весело. На заключній лінійці було підведено підсумки тижня і визначено переможців.

Найактивніші учасники отримали солодощі.

Кiлькiсть переглядiв: 178

Коментарi