• Ви знаходитесь тут:

  • Відділ
  • Новини
  • День Соборності в Луговицькій школі

День Соборності в Луговицькій школі

2016-02-05

/Files/images/lugoviki/DSCN1592.JPG

Україна – єдина! Україна в нашому серці! І саме в цей урочистий день – День Соборності України, ми повинні ще раз згадати як саме наша країна стала єдиною, незалежною та неподільною.

22 січня – День Соборності України. Це свято відзначаємо щороку в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки й Західно-Української Народної Республіки, що відбувалося в 1919 році. Офіційно в Україні День Соборності відзначається з 1999 року. 22 січня 1990 року сотні тисяч українців узялися за руки, утворивши «живий ланцюг» від Києва до Львова, на згадку про проголошення Акту соборності.

В останні роки ми більше почали цінувати нашу незалежність і по-іншому розуміємо поняття «патріотизм». Лише в такі не прості часи, які переживає наша країна, приходить сприйняття єдності, неподільності держави. І саме зараз ми повинні проявити свою любов до України. Учні Луговицького НВО прийшли до школи в національному одязі. І це так зігрівало душу, що ми є справжніми поціновувачами українських традицій і щиро віримо в найкраще майбутнє нашої красуні – України. Своїм флеш-мобом ми справді хотіли показати наскільки любимо її! А потім на святі висловили все те, що є на серці кожної людини. Згадали подвиги всіх, хто виборював незалежність, а також подвиг тих, хто і досі захищає наш спокій, надаючи нам можливість навчатись рідною мовою та в рідній країні! Слава всім нашим героям! І на всі віки!Живи, Україно! Бо ти в нас – ЄДИНА!

Кiлькiсть переглядiв: 139

Коментарi