Закликання весни

2016-03-18

Рагівська школа. Минулого року про цю школу було багато розмов про її закриття, через малу чисельність учнів. У зв’язку з економією коштів, школу умовно розділили на дві половини, щоб менше витрачали на отоплення; класи і дитячий садок укомплектували лише на одній стороні. Відмовилися і від кількох ставок, хоч роботу продовжують виконувати.

18 березня у Рагівському НВО «ЗОШ І-ІІ ст.-ДНЗ» пройшов семінар за участю директорів, методистів РМК, вчителів початкових класі. У холі начального закладу гостей зустрічають вітальним словом учні-старшокласники у вишиванках. Тут же виставка виробів рукодільниць; вразили красою картини, вишиті за схемою батерфляй.

Семінар проходив у імпровізованому актовому залі (їдальні), кабінеті директора і класах, де пройшли відкриті уроки.

Директор НВО Л.Е. Мартиненко прокоментувала презентацію про свій навчальний заклад; тут було зібрано багатий документальний матеріал з різних років про історію школи і сучасні досягнення.

Із методами використання хмарних сервісів в управлінській культурі діяльності навчального закладу ознайомила завідуюча РМК Т.П. Чемерис.

Потім педагоги відвідали уроки у 5 класі- математики ( вчитель В.А. Шаде );6 кл.- англ. мови (вчитель О.М. Сухомлин); 7кл.-хімії (вчитель М.З. Скопич); 8 кл.-української мови та літератури ( вчитель Т.В.Марценюк ), 9 кл.- правознавства (вчитель В.В. Білько ).

На виховному заході «Закликання весни» звучали пісні і поезії про цю прекрасну пору року та чимало автентичних сценок й імпровізацій. Сцена і зал були прибрані у стилі української оселі, де багато домотканих редюшок, килимів, вишитих рушників і наволочок. Гостей на відкритому заході пригостили варениками із маком та сушкою, печивом «Жайворонки», якими в давнину закликали весну.

Під час наради було проведену робочу нараду із обговоренням робочих питань.

/Files/images/ragvka/2.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 237

Коментарi