Шкільний семінар

2016-02-19

Семінари директорів, які згідно з планом відділу освіти проходять у школах району, об’єднують в собі навчання, перевірку роботи і досягнень педагогічних і учнівських колективів, а також обговорення поточних питань, які виникають у процесі навчання.

19 лютого у Мар’янівському НВО «ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ» відбувся семінар директорів навчальних закладів району.

Презентацію про роботу школи проводив В.І. Єфіменко – молодий вчитель історії, який на посаді директора працює півтора року. Матеріали зібрані з минулих десятиліть – екскурс у минуле - про тих людей, які творили історію. Представлено було також роботу закладу за останні кілька років.

У школі проводиться багато заходів національно-патріотичного виховання: зустрічі з воїнами АТО, екскурсія на прикордонну заставу «Млачівка», акції «Ми за мир», «Серце до серця», «Лист солдату», флеш-моби «Голуб миру», «День Соборності України», багато спортивних змагань, тижні і квести, присвячені творчості Т. Г. Шевченка. Участь у мовознавчій грі «Соняшник», щорічне свято «Дари осені».

Перлиною школи є юна поетеса Богдана Яковенко, яка має призові місця в обласних поетичних конкурсах «Зерна доброти» і «Розкрилля душі».

Завідуюча методичним кабінетом Т.П. Чемерис представила проект про управлінську культуру керівника школи і провела тестування для директорів «Ти і твої успіхи». Тетяна Петрівна оголосила результати обласного етапу олімпіади з біології; всі три учасники мають третє місце – Анатолій Кордун, учень 11 класу Радинського НВО, вчитель Л.В. Губська, Софія Савенко, учениця 9 класу Красятицького НВО, вчитель Т.П. Чемерис, Інна Буряк, учениця 8 класу Луговицького НВО, вчитель Л.П. Турбал - це вже друга перемога в Інни в цьому навчальному році.

Директори відвідали відкриті уроки у 6-11 класах, які відповідали меті відвідування: 6 кл.- фізична культура (Білько І.І.), 7 кл.- хімія (Наконечний М.Г.), 8 кл.- алгебра (Білько П.М.), 9 кл.–зарубіжна література (Грязнова А.В.), 10 кл.- фізика (Купрієнко В.С.), 11 кл.- зарубіжна література (Дурицька М.В.).

Багатий на художні номери відкритий виховний захід провели учні і вчителі НВО до Дня рідної мови «Як парость виноградної лози плекайте мову…» Концертну програму складали вірші, інсценізація, пісні, гуморески, танець «Рушники».

У холі першого поверху було представлено виставку з різних видів рукоділля – оригамі, бісеру, вишивка нитками.

Педагогічне кредо Віктора Івановича - це приділяти увагу всім дітям, тримати всіх у полі зору і на контролі. Тому молодий директор береже і примножує матеріальні і духовні цінності Мар’янівської школи.

Кiлькiсть переглядiв: 174

Коментарi