Олімпійський тиждень у школі

2016-09-12

Із 5 по 9 вересня в рамках підтримки Олімпійських Ігор, пропаганди здорового способу життя та залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом в Радинському НВО було проведено тиждень олімпійського уроку. На цих уроках учні 2-11 класів отримали знання про історію виникнення та розвитку Олімпійських Ігор, про їх відродження у ХІХ ст.

У понеділок, 5 вересня, педагогічний та учнівський колективи вишикувалися на лінійку, де було оголошено план проведення Олімпійського тижня в НВО. Протягом Тижня були проведені різноманітні заходи, під час яких учні проявили свої знання, вміння та майстерність з різних видів спорту.

Під час проведення Олімпійського тижня учні та вчителі проявили високу активність. У кожному класі був проведений урок на олімпійську тематику. Отримали знання щодо олімпійських символів: олімпійське гасло, олімпійська емблема, олімпійський прапор, олімпійський вогонь. Під час Олімпійського тижня в урочний та позаурочний час було проведено міні-змагання Тут збиралися не лише хлопчики та юнаки, які змагалися в силі та міцності, а й дівчата, які ще раз переконалися в тому, що їх є кому захищати. Бо хлопці – велика сила! У змаганнях з підтягування переможцем став В.Владислав, учень 10 класу. Відбулося змагання «Стрибки на скакалці» між дівчатами. Перемогу у цьому конкурсі отримала учениця 8 класу А.Ющенко.

Тож серед хлопців 9-11 класів найстрибучішим та найспритнішим виявився учень 11 класу М.Яценко, а найшвидшим та найсильнішим був учень 9 класу – А.Комаренко.

Серед дівчат 9-11 класів найстрибучішою була учениця 10 класу К.Харченко найспритнішою - учениця 9 класу І.Куьменко найшвидшими були учениці 10 класу Н. Давидюк Надія, Д.Толстікова.

Серед хлопців 6-8 класів найстрибучішим та найсильнішим виявився учень 6 класу Н.Яцун, В.Демиденко; найспритнішим був учень 8 класу А.Новицький, а найшвидшими теж були учні 8 класу В.Демиденко, В.Давидюк.

Серед дівчат 6-8 класів найстрибучішою, найспритнішою та найшвидшою була учениця 7 класу В.Яценко; найсильнішою – учениця 8 класу А.Ющенко.

Всі учасники Тижня залишилися задоволеними і висловили думку про те, що такі заходи можна і потрібно проводити частіше. Участь у таких заходах допоможе досягти олімпійських висот. Ми ще раз побачили, що в нашому НВО ростуть сильні, спритні й сміливі. Тож бажаємо всім спортсменам тільки перемог – як на спортивних майданчиках, так і за їхніми межами!

Марина Романенко, педагог- організатор

/Files/images/radinka/Олімпійський 090916.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 156

Коментарi