Наука про людей

2016-09-28

Так назвала працю вчителів директор департаменту освіти і науки КОДА Віра Рогова, адже вчителям довіряють найдорожче – дітей. І саме від учителя залежить, наскільки дитина зможе учитися не тільки в школі, а й протягом усього життя.

Зі сцени Національного академічного драматичного театру ім. Івана Франка освітян Київської області також вітали виконуючий обов’язки голови КОДА Лев Парцхаладзе, голова Київської обласної ради Ганна Старикова, ректор Білоцерківського НАУ Анатолій Даниленко, голова Київської обласної організації Профспілки працівників освіти та науки України Анатолій Цикалюк.

Багато гарних слів звучала цього дня педагогічним сімейним династіям, а також вручено звання Заслуженого працівника культури та спорту, грамоти та подяки Київської ОДА та обласної ради.

Було сказано про новобудови для навчання та виховання дітей і нові освітянські реформи, які вже почали впроваджуватися в життя.

Заключним акордом свята була показана кількагодинна вистава про життєвий шлях французької співачки Едіт Піаф. Гучні оплески і овації стояли довго акторам театру за високу майстерність на сцені.

На святковому заході побувала також делегація вчителів від нашого району.

Наталія Лук’яненко

/Files/images/vddl_novini/28092016київ.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 188

Коментарi