Збір лідерів

2017-03-31

31 березня 2017 року на базі Красятицького НВО відбувся збір лідерів учнівського самоврядування. На ньому були присутні лідери учнівського самоврядування Поліського району, педагоги-організатори, координатор учнівського самоврядування РДП Нестерова В.В., директор КЗ ПРР «Поліський РЦПО» М.В. Циганенко. Ми знову змогли зібратись теплою лідерською родиною. Метою зустрічі було зорганізувати лідерів на вирішення суспільних проблем та вміння їх вчасно виявити, адже діти змінюють світ. Голова РДП Давидюк Надія розповіла про цікавий обласний збір лідерів, який відбувся 24 березня у Києві, презентувала фото та разом з Марією Володимирівною поділилися враженнями від Міжнародного конгресу «Освіта Київщини в європейському стилі». Зараз відбуваються найважливіші реформи в галузі освіти і наш Поліський район має бути на високому рівні. Йшлося також про важливі складові Нової української школи. Рівень розвитку суспільства та комунікацій росте швидкими темпами. Вчителі сучасного світу теж мають бути готовими до змін. І майбутнє освіти зараз в руках наших освітян. Лідери та педагоги-організатори розпочали роботу у групах. З педагогами-організаторами працювала Марія Володимирівна, з лідерами – Вікторія Володимирівна.

/Files/images/vddl_novini/P70331-084231.jpg

У форматі «круглий стіл» лідери вели діалог з питань організації роботи учнівського самоврядування на місцях й підвищення рівня активності учнівської молоді у кожній школі, розглянули й обговорили детально кроки впровадження у життя програм та проектів ОРДК і власних проектів РДП. У групі «Рада дітей Полісся» у ВК лідери вже прозвітували про свої шкільні заходи у рамках проектів РДП.

/Files/images/vddl_novini/ЗБIР ЛIДЕРIВ 4.jpg

Вікторія Володимирівна особливу увагу звернула на важливість партнерства у розвитку учнівського самоврядування як запоруку успішної діяльності.

Голова РДП

Надія Давидюк

Кiлькiсть переглядiв: 199

Коментарi