КВК 2019

2019-11-13

Вибір професії – це важливий крок у доросле життя. В першу чергу – це відповідальність перед батьками, перед суспільством, а найголовніше перед собою! Ця відповідальність полягає в тому, щоб обрати саме свій шлях і ним йти. Робота і все, що з нею пов’язане, займає більшу половину життя людини. Знайти себе в світі професій – означає дістати можливість гідно заробляти, відчувати себе потрібним людям, максимально повно розкрити свої здібності. І тут найважливіше – не схибити.

З цією метою для учнів організовуються та проводяться різноманітні форми профорієнтаційної роботи, однією з яких є КВК «Обери майбутнє».

В цьому році відбірковий етап профорієнтаційного конкурсу «Обери майбутнє» відбувся 07.11.2019 року в актовому залі дитячої школи мистецтв імені М.Приймаченко смт. Іванків. Захід розпочався з привітальних слів організаторів конкурсу (Іванківський районний центр зайнятості) та побажань всім учасникам здійснити правильний вибір майбутньої професії та реалізувати себе як професіонала.

У заході взяли участь 6 команд Іванківського району та 1 команда Поліського району Радинського НВО «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» , назва якої «РВСУ».

Захід розпочався з конкурсу «Візитівка» учнівських команд. Відчувалось, що в цьому році команди дуже добре підготувались, кожна презентувала цікаві тематичні виступи та злагоджену командну роботу. Учасники намагались донести до глядачів важливість правильного вибору професії для майбутнього кожного особисто і майбутнього країни в цілому.

Всі учасники команд виступили достойно та з гумором, змогли не тільки презентувати професії, а й заінтригувати своїми жартами, зацікавити своєю майстерністю у жартівливих висловлюваннях про професії, справити враження артистизмом, виконавською майстерністю, дизайнерським підходом.

Вболівальники активно підтримували свої команди, які вражали присутніх дотепним гумором, запальними піснями і танцями. Протягом гри учасники докладали максимальні зусилля, щоб вибороти перемогу.

Глядачі вітали команди гучними оплесками, дякували за подаровані позитивні емоції та хороший настрій. На завершення учасники зробили спільне фото.

Велика подяка заступникам директорів з виховної роботи, педагогам-організаторам, які з року в рік готують команди, допомагають дітям творчо розвиватися та визначитися у виборі професії.

Кiлькiсть переглядiв: 183

Коментарi