• Ви знаходитесь тут:

  • Відділ
  • Новини
  • Співпраця з міжнародними організаціями

Співпраця з міжнародними організаціями

2016-02-18

Чорнобильська трагедія стала проблемою не тільки для України, але й всього людства. Збереження життя та здоровיя людей і в першу чергу дітей на так званих чорнобильських територіях турбує небайдужих людей країн Європейського Союзу.

11 та 12 лютого в Радинське навчально-виховне об’єднання завітали керівник фонду MONDO IN SAMMINO «МИР В ДВИЖЕНИИ» Масимо Бонфаті, режисер-сценарист з Австрії Лана Берндл з оператором французом Тібо Де Ля Рош, які задіяні в Європейському проекті «Схована спадщина» за темою Чорнобиль-Фукусіма. А також журналіст Міжнародного видання «Скай» Антонелла Спінеллі та фоторепортер цього ж видання Ніколе Ді Джулійо, фоторепортер Пיєр Паульо Міттіка та представниця Німеччини Юліан Тіаро.

Вони залишилися задоволеними після екскурсії по школі, спілкування з дітьми. Потім відвідали сімיю Карпюків, в якій виховується троє дітей, з них одна дитина під опікою. Допомога, яку надає європейська спільнота в організації харчування дітей НВО та проходження диспансерного огляду висококваліфікованими фахівцями та на сучасному обладнанні заслуговує на вдячність, яку висловлює адміністрація школи та батьки.

Н.М.Лишиленко, директор школи

Кiлькiсть переглядiв: 175

Коментарi